Είναι, η διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας με σκοπό την κατάταξη της σε υψηλότερες θέσεις, κατά την παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας μέσω μηχανών αναζήτησης.

Τα sites πρέπει να έχουν ποιοτικό περιεχόμενο και θετική εμπειρία χρήσης των επισκεπτών τους.

Επανασχεδιάζουμε την SEO στρατηγική σας με στόχο να κερδίσετε πραγματικά links από sites που θα κοινοποιήσουν το πολύτιμο περιεχόμενο σας!
Οργανώνουμε από κοινού τη στρατηγική στόχευσης που θα ακολουθήσουμε για να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα και τους εν δυνάμει πελάτες σας.
Ασχολούμαστε αρχικά με το on page optimization του website σας, δουλεύοντας με τα meta tags του, τα alt texts, scemantic HTML, alt tags , περίγραφες ,τη δομή των urls κ.τ.λ. Κατόπιν με την αναζήτηση των keywords (λέξεων-κλειδιών με κριτήριο τη συχνότητα αναζήτησής τους στις χώρες που στοχεύετε) και την δημιουργία συνδέσμων προς το site σας με τεχνικές backlinking ή off-site Search Engine Optimization.

WebSite seo friendly

Δημιουργία ή βελτίωση του περιεχομένου ώστε να είναι φιλικό και ενδιαφέρον στον επισκέπτη.

Η υπηρεσία Google Analytics σας επιτρέπει τη συλλογή, εμφάνιση και ανάλυση δεδομένων που αφορούν στην επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας.

Να φορτώνoνται γρήγορα οι ιστοσελίδες χωρίς να ενοχληθεί ο επισκέπτης.

Γιατί SEO;

Για την βελτίωση της θέσης των ιστοσελίδων σας στις μηχανές αναζήτησης. Στόχος του SEO είναι η ιστοσελίδα ή το website και το περιεχόμενό του να γίνουν ελκυστικά, σχετικά και ορατά στις μηχανές αναζήτησης και τους web crawlers.

Top
Send message via your Messenger App