Η 𝐄𝐘𝐊𝐀𝐈𝐏𝐈𝐀 σου να ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ 𝐄𝐒𝐇𝐎𝐏 είναι εδώ.

Η επιδότηση ΕΣΠΑ για κατασκευή eshop έως 5000 ευρώ θα συμπεριλάβει 16.000 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, που πληρούν τα κριτήρια ώστε να καταθέσουν φάκελο επιδότησης. Η επιδότηση αφορά στην 100% κάλυψη των δαπανών για την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος. Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η 100% επιδότηση θα αφορά όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την ανάπτυξη και την υποστήριξη ενός ολοκληρωμένου eshop. Η συγκεκριμένη δράση αφορά 16.000 επιχειρήσεις λιανικής με συνολικό προϋπολογισμό έργου τα 80.000.000€ !

Τα κριτήρια που θα πρέπει να πληρούν οι επιχειρήσεις λιανεμπορίου θα γίνουν γνωστά με τη δημοσίευση του προγράμματος.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με έμπειρους συμβούλους επιδοτήσεων ΕΣΠΑ για την υποβολή του φακέλου σας και αναλαμβάνουμε από την αρχή την αίτηση σας μέχρι και την ολοκλήρωση κατασκευής του e-shop.

Το ολοκληρωμένο project περιλαμβάνει, τα έξοδα υποβολής του φακέλου, ένα πλήρως λειτουργικό με όλες τις extra λειτουργίες e-shop, τεχνική υποστήριξη για 2 χρόνια, φιλοξενία του e-shop για 2 χρόνια, 3μηνη Διαχείριση Διαφημίσεων σε Google, Facebook & Instagram, δυνατότητα διασύνδεσης του e-shop με διαχειριστικά προγράμματα ERP & διασύνδεση με XML, σύνδεση του eshop με τις πλατφόρμες Facebook & Instagram {Καταστήματα / Κατάλογοι} + δημιουργία σελίδων ( αν δεν υπάρχουν ήδη ) ΧΩΡΙΣ κανένα επιπλέον κόστος πέραν του ποσού που θα καλύψει το πρόγραμμα!

** Για τις επιχειρήσεις «Παροχή υπηρεσιών» ή Χονδρική υπάρχει ήδη ενεργή δράση του ΕΣΠΑ για κατασκευή eshop στο πρόγραμμα «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων».

Επεκτείνετε το δίκτυο πωλήσεων σας και Online...

Χρησιμοποιήστε τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το Πρόγραμμα για να Επικοινωνήσουμε μαζί σας μόλις δημοσιευθεί επίσημα το πρόγραμμα.