fbpx

Η ιστοσελίδα σας αποτελεί το ιδανικό εργαλείο που ενισχύει την εικόνα της επιχείρησής σας , την ανταγωνιστικότητα και φυσικά τα κέρδη της

Στη Worldwideweb λατρεύουμε τις προκλήσεις για Δημιουργία και Σχεδίαση . Κάθε project είναι ανεξάρτητο , μοναδικό και απαιτεί σεβασμό και ταχύτητα. H κατασκευή λειτουργικής ιστοσελίδας , η εύκολη περιήγηση , τα κατανοητά «βήματα» , το εντυπωσιακό design , το κατάλληλο domain name κ.α. , είναι κάποια από τα στοιχεία που σας προσφέρουμε ώστε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη παρουσία της εταιρίας / επιχείρησής σας το internet. Δεν αρκεί να έχετε απλά μια ιστοσελίδα , πρέπει να σχεδιαστεί έτσι ώστε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του επισκέπτη από την πρώτη ματιά, να καταφέρνει να μετατρέπει τους ενδιαφερόμενους σε πελάτες και να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τόσο του επισκέπτη όσο και στις δικές σας. Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους σας…!

I love Webdesign

Δημιουργική Απεικόνιση

Υπηρεσίες κατασκευής και σχεδίασης σε λογικό κόστος με γνώμονα την εύκολη πλοήγηση ,ακόμη και για τους πιο άπειρους χρήστες, και την ισορροπία ανάμεσα στην καλαίσθητη εμφάνιση και την ανάδειξη του περιεχομένου. Υπάρχει μια αρχή στο web design, η οποία ονομάζεται αντίθεση (contrast) και υπαγορεύει ότι τα σημαντικά στοιχεία σε μια ιστοσελίδα θα πρέπει να ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο περιεχόμενο ώστε να διεγείρουν την προσοχή του χρήστη , με αυτή την αρχή κάνουμε το πρώτο βήμα για την σχεδίαση κάθε project. Δίνουμε έμφαση στην καλύτερη χρήση του επισκέπτη, στους ανοιχτούς χώρους, στην πληροφορία, το περιεχόμενο – τα πάντα απεικονίζονται με ξεκάθαρες γραμμές. Η ιστοσελίδα σας θα διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό και θα ταιριάζει με το χαρακτήρα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησής σας. Έχετε επιλογές ανάμεσα σε στατικά και κινούμενα γραφικά, αλλά και στο συνδυασμό αυτών , με γνώμονα πάντα την ταχύτητα της ιστοσελίδας και την εύκολη πλοήγηση.

Responsive ιστοσελίδες

Καθώς το ποσοστό των χρηστών που επισκέπτονται ιστοσελίδες από φορητές συσκευές (Smartphones, Tablets), έχει αυξηθεί ραγδαία , γεννάτε η ανάγκη κατασκευής προσαρμοσμένων ιστοσελίδων ανάλογα με την ανάλυση της εκάστοτε οθόνης. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε την ποιότητα πλοήγησης των χρηστών από οπουδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο και παρέχουμε στους πελάτες μας ιστοσελίδες Mobile Friendly .

Προώθηση στις μηχανές αναζήτησης

Περιλαμβάνει την προσπάθεια για διάκριση από τον ανταγωνισμό, την παραμονή της ιστοσελίδας σε υψηλές θέσεις ή αλλίως Search Engine Optimization του site. Η Κατασκευή της ιστοσελίδας δεν φτάνει από μόνη της για να φέρει το site αποτελέσματα πρέπει να είναι «φιλικό προς τις μηχανές» αναζήτησης για να σας βρίσκει η Google . Βέβαια μια θέση στην στη 1η σελίδα στις μηχανές αναζήτησης είναι ο στόχος κάθε ιστοσελίδας που επιθυμεί την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας και την αύξηση της κινητικότητας της, αυτό προϋποθέτει ενέργειες προώθησης ιστοσελίδων ή αλλιώς βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης.

Επιτυχία

Η Worldwideweb θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την παρουσία της επιχείρησής σας , να αυξήσετε την κίνηση της ιστοσελίδας σας και εν κατακλείδι τις πωλήσεις σας , όπως επίσης να προβάλετε την επιχείρησή σας όπως ακριβώς είναι προηγμένη, σύγχρονη, φρέσκια. Με την ολοκληρωμένη προβολή των υπηρεσιών & των προϊόντων σας εξασφαλίζεται την επιτυχία ,είτε πρόκειται για μία απλή σελίδα είτε για πλήρως δυναμικό website.

Εκπαίδευση

Εκπαιδεύουμε τα άτομα τα οποία θα διαχειρίζονται το περιεχόμενο του δυναμικού website από κοντά εάν είναι εφικτό, είτε στο χώρο τους είτε στην εταιρεία μας , ή διαφορετικά απομακρυσμένα μέσω τηλεδιάσκεψης και αν κριθεί απαραίτητο , μέσω πρόσβασης στον υπολογιστή σας./p>

Συνεχής υποστήριξη

Η τεχνική υποστήριξη του site σας συνοδεύεται πάντα από ταχύτατους servers και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό.

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS)

Είναι ένα δυναμικό web site το οποίο απευθύνεται σε επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και παρέχει την δυνατότητα διαχείρισης της ιστοσελίδας από τον ίδιο τον πελάτη, είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης και μπορεί να επεκταθεί από εμάς σε e-shop εάν συμφωνηθεί.

Η κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας περιλαμβάνει:

 • Κατοχύρωση ονόματος χώρου 2 έτη (domain name.)
 • Φιλοξενία (web hosting) για 1 έτος.
 • Τεχνική υποστήριξη για 1 έτος.
 • Γρήγορη και εύκολη δημιουργία / επεξεργασία κειμένων (χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις)
 • Υπηρεσίες καταχώρησης σε μηχανές αναζήτησης
 • Δωρεάν webmail, στατιστικά επισκεψιμότητας , web control panels
 • Δέκα λογαριασμοί e-mail
 • Μετάφραση σε δυο ή περισσότερες γλώσσες
 • Κείμενα και φωτογραφίες
 • Εύχρηστο Περιβάλλον Διαχείρισης
 • Φόρμα επικοινωνία, newsletter.
Κατασκευή Στατικής Ιστοσελίδας/em>

Είναι το web site (ιστοσελίδα) που δεν απαιτεί συχνή ανανέωση των περιεχομένων του και είναι η οικονομικότερη λύση για ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες. Η κατασκευή στατικών ιστοσελίδων ενδείκνυται στην περίπτωση διαδυκτιακών τόπων με σχετικά μικρό περιεχόμενο.

Η κατασκευή στατικής ιστοσελίδας περιλαμβάνει:

 • Κατοχύρωση ονόματος χώρου (domain name).
 • Φιλοξενία (web hosting) για 1 έτος.
 • Εταιρική παρουσίαση (ιστορικό, στόχοι, φιλοσοφία εταιρείας και ποιοτικά χαρακτηριστικά.)
 • Σελίδες παρουσίασης προϊόντων / υπηρεσιών
 • Φόρμα επικοινωνίας , χάρτης
 • Υπηρεσίες καταχώρησης σε μηχανές αναζήτησης
 • Δωρεάν webmail, στατιστικά επισκεψιμότητας , web control panels
 • Πέντε λογαριασμοί e-mail
 • Μετάφραση σε δυο γλώσσες
 • Δημιουργία Sitemap
 • Καταχώρηση σε Directories & Μηχανές Αναζήτησης