fbpx
Πως μπορείτε να βγάλετε χρήματα στο Odesk?

Πως μπορείτε να βγάλετε χρήματα στο Odesk?

Πως μπορείτε να βγάλετε χρήματα στο Odesk ?

To Odesk είνα ένα από τα πιο αξιόπιστα sites παγκοσμίως όπου μπορείτε να βρείτε χιλιάδες εργασίες που μπορείτε να κάνετε μέσω internet.

To Odesk είνα ένα από τα πιο αξιόπιστα sites παγκοσμίως όπου μπορείτε να βρείτε χιλιάδες εργασίες που μπορείτε να κάνετε μέσω internetΜπορείτε να βρείτε δουλειές όπως μεταφράσεις κειμένων, συγγραφή άρθρων, δημιουργία γραφικών, marketing, web design, SEO jobs κτλ.

Φιλοσοφία Odesk:

Στο Odesk, χιλιάδες άνθρωποι απ’όλο τον κόσμο αναζητούν κάποιον που θα τους κάνει μια συγκεκριμένη εργασία έναντι κάποιας αμοιβής. Το είδος της εργασίας ποικίλλει. Είναι χιλιάδες οι εργασίες που μπορεί να κάνει κάποιος μέσω internet.

Παράδειγματα : Κάποιος αναζητεί μεταφραστή της ιστοσελίδας του από τα Αγγλικά στα Ελληνικά και μπορεί να πληρώνει για αυτή τη δουλειά 10 δολλάρια την ώρα. Κάποιος άλλος αναζητεί κάποιον που θα μπορεί να γράφει άρθρα για συγκεκριμένα θέματα για την ιστοσελίδα του κ.ο.κ

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν χιλιαδες άνθρωποι που αναζητούν εργασία και καταθέτουν τις προσφορές τους με ένα συνοδευτικό μύνημα με σκοπό να αναλάβουν να διεκπεραιώσουν την εργασία αυτή.

Το Odesk παρέχει εγγύηση πληρωμής για τις εργασίες που γίνονται με ωριαία πληρωμή ( Hourly projects ) Επίσης υπάρχουν διαθέσιμα πάνω από 300 tests τα οποία έχουν σκοπό να αποδείξετε ότι έχετε πραγματικά τις γνώσεις πάνω στο αντικείμενο εργασίας σας. Μελετήστε καλά πως λειτουργεί το Odesk και μπείτε στην κοινότητα Odesk.

Το Odesk αριθμεί πάνω από 800.000 μέλη παγκοσμίως και είναι πολύ διαδεδομένο site στην Αμερική.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις εκατοντάδες κατηγορίες των εργασιών που μπορείτε να προσφέρετε και αφού πιστοποιηθείτε μέσω ενός μικρού γενικού test, τότε θα μπορείτε να κάνετε περισσότερες προσφορές για εργασίες που μπορείτε να διεκπεραιώσετε.

Για να μεταβείτε στην ιστοσελίδα του Odesk κάντε κλικ εδώ