Καλέστε μας: (+30) 2310 300-844

 phone

 

mandra box

Call Recorder

Εφαρμογή καταγραφής τηλεφωνικών συνομιλιών

Αποτελείται από μία συσκευή η οποία συνδέεται στον υπολογιστή σας μέσω USΒ και μία εφαρμογή για τον υπολογιστή σας μέσω της οποίας μπορείτε να έχετε όλο το ιστορικό εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων.

Αποθηκεύει τις συνομιλίες σε μορφή wav και μπορείτε να καταγράφετε μέχρι 2 τηλεφωνικές γραμμές.

CallerID Green box

CallerID

Πρόγραμμα καταγραφής εισερχομένων τηλεφωνημάτων. Καταγράφει τον αριθμό του τηλεφώνου, το όνομα, τη μέρα και την ώρα του τηλεφωνήματος. Κρατάει ιστορικό εισερχομένων κλήσεων και προσφέρει αναζήτηση μέσα σ' αυτό. Στους άγνωστους αριθμούς προσθέτει το όνομα του καλούντος για την μετέπειτα αναγνώριση. Δουλεύει με όλα τα modems και το NetMod και δεν χρειάζεται την ύπαρξη CAPI drivers. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αναγνώριση είναι φυσικά η δυνατότητα της γραμμής σας σ' αυτό.

Διανέμεται με άδεια βάση δεδομένων αλλά και με τη Βάση Δεδομένων όλων των τηλεφώνων της Ελλάδας έτσι ώστε να αναγνωρίζεται οποιοδήποτε τηλέφωνο.

greekphones

GreekPhones

Πρόγραμμα Τηλεφωνικού Καταλόγου. Περιέχει όλα τα τηλέφωνα της Ελλάδας. Αναζήτηση με βάση το τηλέφωνο, το όνομα, το επάγγελμα ή τη πόλη. Δυνατότητα εκτύπωσης ή εξαγωγής αποτελεσμάτων σε Excel, κείμενο. Χρησιμοποιεί μία προχωρημένη τεχνική αναζήτησης αφού σε 1 με 2 δευτερόλεπτα αναζητά από 5.000.000 τηλέφωνα και εμφανίζει χιλιάδες εγγραφές. Αυτόματη ενημέρωση τηλεφώνων μέσω Ιντερνετ.

ELTA Box

ZipCodes

Ταχυδρομικοί Κωδικοί της Ελλάδας

Όλοι οι ταχυδρομικοί κώδικες της Ελλάδας σε μία εφαρμογή που σας επιτρέπει να αναζητήσετε με κριτήριο την Διεύθυνση, την Πόλη, το Χωριό ή τον Ταχυδρομικό Κώδικα