Καλέστε μας: (+30) 2310 300-844

Ηλεκτρονικό Κατάστημα

multimedia

Αποτελεσματικά e-shops!

Η αποτελεσματική κατασκευή eshop πρέπει να αναδεικνύει τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη δυναμική της επιχείρησής σας προκειμένου να απογειωθεί το κατάστημά σας. Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα φίλτρα κατηγοριοποιούμε τα προϊόντα και διευκολύνεται η αναζήτηση και ο εντοπισμού αυτών , αυξάνοντας τις πιθανότητες ο επισκέπτης να προχωρήσει σε μια αγορά.

Μοιραζόμαστε μαζί σας την εμπειρία από την υλοποίηση πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων, που έχουμε εφαρμόσει αποτελεσματικά σε δεκάδες ηλεκτρονικά καταστήματα.


Κερδίστε απ' τη βιτρίνα σας!

 

market storeΗ καλύτερη βιτρίνα με τις καλύτερες τιμές προσελκύει περισσότερο κόσμο. Εκμεταλλευτείτε τις ευέλικτες δυνατότητες του e-shop σας , δίνοντας έμφαση στις προσφορές , τα προϊόντα (κράχτες) και τις εκπτώσεις που επιθυμείτε να εμφανίζονται στην αρχική σελίδα , εναλλάσσοντας τα ακόμη και καθημερινά . Ακόμα και τα καλύτερα προϊόντα χρειάζονται καλή και κατανοητή παρουσίαση . Το βασικότερο από όλα σε μια σελίδα προϊόντος είναι η φωτογραφία. Πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για την φωτογράφιση των προϊόντος σας.

 

 

 

 


 

Κατασκευή eshop χωρίς περιορισμούς

site eshopΤόσο κατά την κατασκευή απλών ιστοσελίδων όσο και κατά την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop), δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην βελτιστοποίηση φορτώματος του ηλεκτρονικού σας καταστήματος . Επεκτείνουμε τις δραστηριότητες της επιχείρησης σας και μακριά από την φυσική της έδρα δουλεύοντας 24ώρες το 24ώρο κάθε μέρα χωρίς επιπλέον κόστος Responsive e-shop , που δουλεύουν σε όλες τις συσκευές, (tablets, κινητά, pc), σύγχρονο deisgn, αναβαθμίσεις λογισμικού που κρατάνε το eshop σας σε φόρμα, νέα πεδία προϊόντων, ιδέες και apps για την αύξηση των πωλήσεων σας online. Όλα τα site μας είναι φιλικά προς της μηχανές αναζήτησης. Ενισχύουμε και σταθεροποιούμε την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης: Google, Yahoo και Bing.

 

 

 

E - Shop

Το ηλεκτρονικό κατάστημα που παρέχουμε για την εταιρεία σας είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή ηλεκτρονικού εμπορίου για κατάταξη των προϊόντων σας σε κατηγορίες και υποκατηγορίες. Αυτοματοποιεί με απλό και εύχρηστο τρόπο τη διαδικασία εμπορικών συναλλαγών στο διαδίκτυο.


Μερικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας:

  • Προσθήκη απεριόριστων προϊόντων - κατηγοριών
  • Εύχρηστο Περιβάλλον Διαχείρισης
  • Μηχανισμό αναζήτησης προϊόντων
  • Πληρωμή με Αντικαταβολή, Paypal & πιστωτικής κάρτας (Τράπεζα Πειραιώς - Eurobank)
  • Προσθήκη/επεξεργασία/διαγραφή προϊόντων, προμηθευτών, πελατών
  • Υποστήριξη προϊόντων με παραγγελία
  • Διαχείριση πελατών

 

 

Κράτα το


Υποστήριξη πελατών

Τηλ: 2310 300844
Fax: 2310 303004
Email: support@worldwideweb.gr

στείλτε email μέσω φόρμας