ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ - ΣΤΟΧΕΥΣΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ - ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

To Email είναι το πιο αποδοτικό κανάλι Marketing που έχουμε σήμερα. Υπολογίζεται ότι το email παράγει 9 φορές περισσότερες πωλήσεις online απ’ όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να κερδίσετε περισσότερους πελάτες και πωλήσεις, θα πρέπει να συμπεριλάβετε το Email Marketing στην Στρατηγική σας, είναι πιο εύκολος τρόπος προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών και βασίζεται μόνο στην αποστολή ενημερωτικών email.

Σχεδιάζουμε responsive email templates στα χρώματα και στα εικαστικά πρότυπα του website της επιχείρησης και τα εμπλουτίζουμε με ελκυστικά προσωποποιημένα μηνύματα, με περιεκτικό τίτλο. Ο τίτλος πρέπει να είναι περιεκτικός και απλός, τονίζοντας το περιεχόμενο του email, χωρίς να μπούμε σε περιττές λεπτομέρειες. Γι’ αυτό έχετε το email και το blog ή το website.

Επικοινωνήστε με τους πελάτες σας στοχευμένα και συστηματικά

Έρευνες δείχνουν ότι τα στοχευμένα ενημερωτικά e-mail προς τους leads μιας εταιρείας έχουν από 4 έως 10 φορές περισσότερη ανταπόκριση σε σύγκριση με τα τυχαία, μεμονωμένα e-mails που στέλνονται χωρίς καμία στόχευση.
**Στέλνουμε πάντα email σε ανθρώπους που μας έχουν δώσει την άδεια να το κάνουμε (opt-in). Η αποτελεσματικότητα αυτού του καναλιού βασίζεται στην ποιότητα της βάσης δεδομένων των διευθύνσεων και στη σωστή αντιστοίχιση μεταξύ του μηνύματος και του κοινού.

Με την εμπειρία και τα καταλληλά μέσα σχεδιάζουμε μια αποτελεσματική και μετρήσιμη καμπάνια Email Marketing με λεπτομερής αναφορά για τα αποτελέσματα κάθε καμπάνιας , τα στατιστικά και τις βελτιώσεις απόδοσης.

Έτσι χτίζετε σχέση εμπιστοσύνης και άμεσης επικοινωνίας με τους πελάτες σας κρατώντας τους ενημερωμένους σχετικά με τα τελευταία νέα και τις προσφορές σας.

Παρέχεται και η υπηρεσία : Μαζική Αποστολή SMS (SMS Marketing)

© 2017 Worldwideweb. All rights reserved.

Click Me